Recreatie

Op zorg- en gastenboerderij ‘De Gastvrijheid’ vindt u een geweldige locatie voor jong en oud. De accommodatie biedt ruimte voor grote groepen en maakt het daarom geschikt voor familiedagen, teambuilding of vergaderingen. De Gastvrijheid biedt een unieke locatie waar u zich direct thuis zult voelen en het boerenleven kunt ervaren of herbeleven.

De Gastvrijheid stelt haar accommodatie geheel in dienst van uw wensen. Maatwerk is altijd fijn als u uw dag op geheel eigen wijze wilt inrichten. De Gastvrijheid biedt u graag deze gelegenheid en gaat samen met u op zoek naar een op maat gesneden arrangement.

Als u het leuk vindt kunt u samen met een van onze deelnemers een kijkje nemen achter de staldeuren. Omdat wij ook zorg verlenen, stemmen wij graag het moment en de wensen goed op elkaar af. Onze deelnemers staan te popelen om een bijdrage te kunnen leveren aan een geslaagde dag voor de gasten.

Dus of u nu voor uw vriendengroep een gezellige activiteit zoekt of met de hele familie gezellig wilt samenkomen, bij de Gastvrijheid bent u op het juiste adres.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie:
Mail naar info@degastvrijheid.nl of bel naar 06-83008732