Wie zijn wij

Zorgboerderij, Velp, GraveAd is een boer Pur Sang en doet niets liever dan zorg dragen voor zijn dieren en zijn vrouw Karien natuurlijk. Boer Ad weet dan ook alles van en over zijn dieren te vertellen. Karien werkt graag met kinderen. Ze begeleidt hen met alles wat ze nodig hebben. Ad en Karien hebben samen 4 kinderen grootgebracht en zijn inmiddels al trotse opa en oma van een stel prachtige kleinkinderen.

Nu de zorgboerderij is gegroeid, en daarmee ook de eisen en administratie, is de rol van zoon Hein groter geworden. Hein voert inmiddels de gehele administratie en houdt zich eveneens bezig met allerlei werkzaamheden op de boerderij. Samen zorgen zij ervoor dat alles er netjes uitziet en zo goed mogelijk verloopt.

Dit doen zij niet helemaal alleen. Lindy is de vrouw van Hein. Naast dat zij persoonlijk begeleider is, houdt zij ook vinger aan de pols bij alles wat zorg gerelateerd is. Daarnaast staat er een vast team medewerkers, vrijwilligers en stagiaires altijd paraat om onze deelnemers te begeleiden.

De aanwezige dieren zijn:

Paarden en pony’s Koeien en kalveren
Een zeug, biggen, mestvarkens en microvarkens Schapen, geiten en hun lammeren
Kippen, pauwen en ander pluimvee Duiven, Parkieten, Agapornissen
Poezen (geregeld kittens) Konijnen en Cavia’s
Wandelende takken Goudvissen
Een trouwe hond

Bijna al onze dieren hebben een eigen naam.

Gastvrijheid in beeld?

Diavoorstelling

Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk daarom hier De Gastvrijheid in onze diavoorstelling.