BoerenTerras

Boerenterras, Velp, Grave

Van april tot oktober is ons boerenterras geopend. Op ons terras bieden wij verschillende warme en koude drankjes en maken wij graag onze huisgemaakte gerechten voor u klaar. Onze gerechten worden zoveel mogelijk door onze deelnemer bereidt. Hierbij gebruiken wij graag onze eigen producten, waardoor het aanbod kan variëren.

Dus bent u aan het fietsen of wandelen, loop gerust bij ons binnen. Hier vindt u ook verschillende soorten jam, sap en andere producten die door onze deelnemers worden gemaakt. Leuk om cadeau te geven, of om lekker zelf van te genieten.

Onze deelnemers wijzen u graag de weg naar het terras, zullen u bedienen op het terras en naar wens zelfs een rondleiding geven op onze mooie zorg- en gastenboerderij. Houdt voor actuele informatie en acties de webpagina, Facebook en de regiobladen in de gaten.
Graag tot ziens!

Corona Update!!

Per 1 juni is het de horeca toegestaan hun terras onder RIVM voorwaarde te openen. Wij maken echter de keuze ons BoerenTerras voorlopig nog gesloten te houden. Dit in het belang van de gezondheid van onze deelnemers. Houdt onze website in de gaten voor de opening van het boerenterras op een latere datum!

 Maandag  Gesloten
 Dinsdag  Gesloten
 Woensdag  Gesloten
 Donderdag  Gesloten
 Vrijdag  Gesloten
 Zaterdag  Gesloten
 Zondag  Gesloten

* Groepen met meer dan 10 personen graag vooraf bellen/reserveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie:
Mail naar info@degastvrijheid.nl of bel naar 06-83008732

U kunt bij ons ook pinnen!

Houdt voor actuele informatie en acties de webpagina, Facebook en de regiobladen in de gaten.